Tomati-basiiliku pasta mozzarellaga

Kuna täna oli nii kiire päev, et söömiseks ei jäänud aegagi, siis koju jõudes võtsin ühe korraliku pastategemise ette.  Mulle isiklikult meeldib selline pasta, milles on lisandeid rohkem kui pastat, sest siis ei tule söök nii rammus ja nii on ka palju maitsvam 🙂 Kes ei ole veel proovinud, see proovigu kindlasti pastat teha täisteramakaronidega, kuna see on palju tervislikum ja minu meelest ka maitsvam 😉

Vaja läheb:

– 4 küüslauguküünt

– 15 cm jupp porrut

– üks tšillikaun

– kanafilee

– maitse järgi päikesekuivatatud tomateid

– 2-3 tavalist tomatit

– üks pakk mozzarellat

– 3 sp  tomatikastet

– basiilikut

– täisteraspagetid

Alustuseks pane spagetid soolasesse vette keema ja prae pannil kanafilee.

Kuumuta potipõhjas õlis hakitud küüslauk, porru, tšillikaun ja basiilik.

Seejärel lisa päikesekuivatatud tomatid (ise hakkisin need väiksemaks), teine osa hakitud basiilikut ja õhukesteks sektoriteks lõigatud tomat (see pehmem seemneosa eemaldatud) – sega ja kuumuta paar minutit.

Sega hulka keedetud spagetid ja tomatikaste, maitsesta soola, pipra ja sidrunipipraga.

Viimase asjana tõsta pott tulelt, lisa kuubikuteks lõigatud mozzarella ning sega.

Serveerimisel riivi peale parmesani või muud kõva juustu, lisandiks võib panna ka midagi värsket, ise fännan kohutavalt konserveeritud spargleid, mida on ka pildil näha 🙂

Bon appetite! 😉

Advertisements

About Marta Jorits

Kokandushuvilisest tervisliku toidu gurmaan! :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: