Ananassi ja juustuga kaetud kanafilee

Soovin jagada jällegi lihtsalt valmivat, kuid väga maitsvat õhtusöögi ideed. Kanafilee on toitev ja kasulik ning sobib imehästi taldrikutäie erinevate juurikatega, millest saad kindlasti kätte vajalikud vitamiinid ja energia toimetamist täis päevadesse 🙂

Vaja läheb:

– kanafilee

– värske või konserveeritud ananass

– paar viilu juustu

Lisandiks erinevad juurviljad vastavalt soovidele:

– aurutatud või hautatud brokoli, lillkapsas, porgand

– värske tomat, paprika, punane sibul, erinevad salatilehed või muud meelepärast

– suurema nälja korral täistera riis, tatar või muu kasulik kiudaineid sisaldav lisand

Tambi kanafilee veidi õhemaks, maitsesta soola-pipraga, prae keskmisel kuumusel kõigepealt ühelt poolt ning siis teiselt poolt. Kata ahjuplaat fooliumiga, aseta sellele praetud kanafileed, mille peale ananassiviil ja sulatatud juust. Küpseta kaetud kanafileesid 200 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on korralikult sulanud.

Serveeri meelepärasega!

Teed oma tervisele suure pai 🙂

Advertisements

About Marta Jorits

Kokandushuvilisest tervisliku toidu gurmaan! :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: