Mustika-kookoshelbe toorjuustukook

_DSC0483

Väga mõnus ja mahe toorjuustukook,  mis peidab endas erinevaid maitseid 🙂

Vaja läheb:

– digestive küpsised

– 50 g võid

– 2pk maitsestamata toorjuustu

– palju mustikaid

– 2 muna

– 1 dl suhkurt

– 50 g kookoshelbeid

Purusta küpsised täielikult puruks, kusjuures mina eelistan hästi õhukese küpsisepõhjaga kooki, seega kasutasin ainult pool pakki. Määri lahtikäiv koogivorm rasvainega. Sulata või, sega see purustatud küpsistega ning suru segu koogivormi põhja. Aseta vorm seniks külmkappi, kui segad katte.

Sega korralikult omavahel toasoe toorjuust, munad, kookoshelbed, suhkur ja mustikad. Vala segu koogile ja küpseta 200 kraadi juures 30-40 minutit. Seejärel lase tund-kaks olla jahedas (külmkapis või rõdul) ja tahkuda. Võid pealt kaunistada mustikatega ja kookoshelvestega 🙂

Advertisements

About Marta Jorits

Kokandushuvilisest tervisliku toidu gurmaan! :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: