Šokolaadine toorjuustukook vahukoore-granaatõuna kattega

DSC_1322DSC_1340

Kuna toorjuustukoogid on mu lemmikud, siis emadepäevaks sai tehtud üks eriti rammus kook, mis sobib eriti hästi suurtele magusasõpradele 🙂 Kindlasti peab seda kooki pärast valmimist paar tundi külmas hoidma, parima tulemuse saamise nimel lausa üleöö.

Koogipõhi: 300g Domino küpsiseid ja 5og võid – purusta küpsised ning sega need sulatatud võiga. Pane täidise segamise ajaks külmkappi.

Täidis: 600g toasooja toorjuustu, 3 suurt muna, 100g tahvel piimašokolaadi, 200ml vahukoor (35% koor). Kõigepealt kuumuta väikeses potis vahukoor ja pane sinna šokolaaditükid sulama, sega pidevalt ja hoolega. Lase segul veidi jahtuda. Nüüd sega suuremasse kaussi saadud segu, toorjuust ja munad. Kalla segu koogipõhjale ja küpseta seda 200-kraadises ahjus 40 minutit.

Vahetult enne serveerimist kata kook vahustatud vahukoorega ning kaunista pealt granaatõunaseemnetega.

Mõnusat küpsetamist! 😉

Advertisements

About Marta Jorits

Kokandushuvilisest tervisliku toidu gurmaan! :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: